петък, 24 април 2009 г.

Обичам

Обичам да слушам dubstep-ec на високо набичени слушалки и да ми тракат стъклата на очилата. И защото едното така или иначе е потрошено и само то си знае как така успява да се задържа, в тия случаи на набичване периодично се откача ма на мене душата ми подскача!



Обичам като съм сама да свалям едно голямо огледало от стената, да го потърквам с влажна кърпа от прахта и да го слагам върху раклата до стената. Да започна да си събличам бавно дрешките една по една и да си остана по бабините ми,бели памучни гащи (абе смейте се ма по-удобно от тва няма) да си набича бавна, мазна музица и да се чепатя на воля за мой личен кеф и удоволствие! Абе порнографска му история, ама ако имам някакви комплекси това са моментите в които кората ми се пропуква и цялата ми еротична личност разцъфва та чак замирисва!
Photobucket


Обичам вечерно време като се прибера да си стопля една голяма чаша с какао,хубаво,черно и наситено. Да го държа в дланите си и да се надвесвам над него за известно време докато парата ми запоти лицето и изпълни ноздрите със сладка есенция. Обичам да загася лампите и да запаля малкото ми останали свещи. и музика....музиката е задължителна за пълноценното изживяване на всеки момент, каквото и да е страничното действие. Аз без музика не мога и не искам! Тя ме кара да обичам себе си.
Photobucket

Обичам за фон да си пусна от телевизора да греят изображенията на хубави женици, с техните хубави главици и нежни ръчици. Абе аз съм естет човек и като цяло висок ценител на женската хубост и си правя сефте на сетивата да гледам жената!
Photobucket

Няма коментари:

Публикуване на коментар